Om mig

Gennem hele mit liv har jeg søgt at finde ”mit autentiske jeg”, og har fundet mig selv og min indre ro gennem healingsmassage, yoga og klangmassage.

Det er vigtigt for mig, at have benene på jorden, at finde sine potentialer frem og bruge dem optimalt. På denne måde finder man også sin indre ro, og ved, hvad man skal sige til og hvad man skal sige fra overfor. På den måde bliver livet meget lettere.

Jeg er uddannet healings massør og samtaleterapeut med speciale i yoga og drømmetydning. Uddannelsen har jeg taget på www.kilden.dk.

Derudover har jeg, sammen med min mand, uddannet mig som klangmassør hos Tom Hansen www.klanguniverset.dk

Jeg tager altid udgangspunkt i det individuelle menneske, som jeg arbejder med, samt dennes udfordringer. Vi er alle sammen unikke, har forskellige behov, og derfor er det vigtigt, at vi arbejder med os selv. Jeg oplever selv den ro, det giver at kende sig selv, og undgår svære udfordringer fordi jeg er opmærksom på hvad der rører sig inde i mig selv.

Når jeg arbejder, bruger jeg chakra energi samt min intuition, og tager ofte mine forskellige redskaber (f.eks. klangskålene) i brug i behandlingen.

Gennem mine behandlinger vil du opleve, at du er i centrum. Du får nærvær og ro til at komme frem til dit autentiske jeg. Jeg giver dig de værktøjer, som vil gøre dit liv nemmere.

Karin Blyt​

CVR: 30624440

Du kan altid sende mig en SMS​

Blyt - Massør
Slotsgade 32

3400 Hillerød

Skriv til mig​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt